Tel.: 0522 - 252 000

Landen informatie

Klik hier om meer te lezen over Zuid-Afrika Zuid-Afrika is een schitterend land met een enorme variëteit aan landschappen en culturen. Het prachtige Zuid-Afrika is door zijn vele facetten het gehele jaar door te bezoeken en is als reisbestemming geschikt voor iedereen. Het verkennen van dit zonnige land kan per auto, vliegtuig, trein en motor. Door haar moderne en zeer uitgebreide infrastructuur is Zuid-Afrika bij uitstek geschikt om op individuele basis te verkennen. Bovendien biedt Zuid-Afrika als vakantiebestemming een zeer goede prijs – kwaliteit verhouding. Het heeft ook een boeiende historie en ondanks het bekende recente verleden heeft Zuid-Afrika de mogelijkheid op een uitzonderlijk voortvarende toekomst. Bevolking ca. 45 miljoen – oppervlakte ca 30 keer Nederland – bevolkingsdichtheid vergeleken met Nederland ca. 1 op 10 . U treft er veel meer belangrijke en interessante informatie als voorbereiding op uw reis naar Zuid-Afrika. Klik hier om meer te lezen.

Klik hier om meer te lezen over Namibië Namibië is vanaf het ongerepte en prachtige woestijnachtige landschap in het Zuiden tot het bijna tropische noorden zeker het bezoeken waard. Als reisbestemming ideaal voor fly & drive zowel als kleine groepsreizen. De toeristische infrastructuur en wegennet is voor een zo’n dun bevolkt land zeker uitstekend te noemen en ook nog eens goede waarde voor geld. Bevolking ca. 1.9 miljoen – oppervlakte ca 20 keer Nederland – bevolkingsdichtheid vergeleken met Nederland ca. 1 op 170. Klik hier om meer te lezen.

Klik hier om meer te lezen over Botswana Botswana Een prachtig en echt Afrika land met een goede hoofdwegen net en toeristen infrastructuur. Vanaf luxe compleet verzorgde safari’s en zelf rijden is Botswana een ideale bestemming. Per vliegtuig of de hoofdwegennet zijn de alle bijzondere bestemmingen zoals bijvoorbeeld de Okavango of Chobe goed te bereiken. Hoewel prijzen in Botswana over het algemeen een stuk hoger dan zijn buurlanden liggen zijn redelijk geprijsde alternatieven door speciale afspraken met Lekkerbly goed mogelijk. Klik hier om meer te lezen.

Klik hier om meer te lezen over Swaziland Swaziland is een prachtig land dat ten zuiden van het Kruger Park, tussen Mozambiek en Zuid-Afrika ligt. Door de ligging en grootte wordt het in het Zuid-Afrika pakket aangeboden. Bevolking ca. 1.1 miljoen – oppervlakte ca 0,42 keer Nederland – bevolkingsdichtheid vergeleken met Nederland ca.1 op 6. Reizen naar meeste buitenlandse bestemmingen brengt vaak vragen zoals is er een visum nodig, welke geld eenheid gebruiken ze etc. met zich mee. Klik hier om meer te lezen.

Klik hier om meer te lezen over Lesotho Lesotho is een bijzonder mooi bergkoningsrijk (de Drakensbergen) en wordt geheel omsloten door Zuid-Afrika. Door de ligging en grootte wordt het in veelal het Zuid-Afrika pakket aangeboden. Reizen naar meeste buitenlandse bestemmingen brengt vaak vragen zoals is er een visum nodig, welke geld eenheid gebruiken ze etc. met zich mee. Klik hier om meer te lezen.