Tel.: 0522 - 252 000

Algemene voorwaarden

Gerust op reis (zijn wij bonafide?)
Lekkerbly is een erkend Zuidelijk Afrikaanse reisorganisatie en met kantoren in zowel Nederland als Zuid-Afrika bieden wij een rijkdom aan contacten, kennis en passie aan.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Lekkerbly Tours & Safaris (KvK 05073805) is aangesloten bij SGR.  U kunt dit controleren via www.sgr.nl Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

SGR deelnemersnummer 3607

Service, veiligheid & gemoedsrust (Zuid-Afrika – Namibië – Botswana)
Wij bieden een ongekende back up en zekerheid aan ondersteund door een gratis een gedetailleerde route beschrijving, kaartenboek en een 24 uur per dag back up service door geheel Zuidelijk Afrika. Ook zijn wij in onafhankelijk onderzoek door de ANWB aangegeven als echte Zuid-Afrika specialist! (Wereldreisgids – Zuid-Afrika pag 88)

Klik hier om een pdf met onze algemene voorwaarden te downloaden.

Voor onze klanten buiten Nederland handhaven wij waar mogelijk en binnen de wettelijke kader van het desbetreffende land de zelfde voorwaarden als voor onze Nederlandse klanten. Let op: Alle klanten woonachtig in Scandinavië worden via AD-Travel in Noorwegen geboekt onder de Noorse SGR voorwaarden!

Zekerheid van kwaliteit zonder het risico van zelf boeken

Internet is een fantastisch medium en u bent daardoor uiteraard op deze website gekomen. Er zijn echter ook vele valkuilen. Hoe weet u of de door u gekozen accommodatie wel schoon is en er echt zo mooi uitziet als op hun website. Wij kennen de gastheer en/of gastvrouw van de door ons aangeboden typische “Lekkerbly” accommodaties vaak persoonlijk en werken soms al jaren samen. Alle door ons voorgestelde accommodaties worden in de regel door ons persoonlijk periodiek gekeurd. Een voor ons belangrijk criteria bij het beoordelen van accommodaties zijn – de persoonlijke en gezellige sfeer, ligging en hygiëne.