Tel.: 0522 - 252 000

De mensen van Lekkerbly

Vanaf 2003 is Lekkerbly actief in het aanbieden van unieke reizen voor zelfstandige reizigers. Met een eigen boekingskantoor in Zuid-Afrika en vele jaren ervaring, kennis en unieke contacten in het industrie kunnen wij onze passie voor deze prachtige regio met anderen delen. Het is onze missie als kleine reisspecialist één van de beste reisorganisaties met unieke reisproducten voor Zuidelijk Afrika te zijn!

Filosofie en doelstelling. Een reis behoort een verrijkende ervaring te zijn. Ons doel is om u niet alleen een vakantie te bezorgen, maar u echt de ziel van Afrika te laten ervaren! Als geboren en getogen Zuid-Afrikanen is het voor ons meer dan alleen een bestaan maar ook een immens voorrecht om onze kennis en passie met u te mogen delen.

AnjaAnja Kornet

Anja is in Kaapstad geboren en getogen. Zij is verantwoordelijk voor de administratie van het Nederlandse kantoor en is onze steun en toeverlaat als het komt bij het maken van offertes. Zij houd van mensen en de uitdaging om precies de juiste reis bij iedere unieke navraag te zetten. Voor het verhuizen met haar gezin in de begin jaren 90 naar Nederland was zij gastvrouw van haar eigen gastenhuis in Zuid-Afrika. Haar passies zijn reizen en met mensen omgaan.

Ekka5Erica de Wolde

Erica nu woonachtig in Nederland vanaf 2006, is onze steun en toeverlaat voor alle navragen buiten Nederland. Zij is geboren in Pretoria en opgegroeid op een boerderij dicht bij Tzaneen. Haar passie voor het natuur gaat hoofdzakelijk uit naar dieren en de Kruger Park. Om te relaxen fotografeert zij graag en houdt zij van lekker koken of een echte Zuid Afrikaanse braai (BBQ).

SelwynSelwyn Brokke

Selwyn is als mede-oprichter van Ikhaya Travel geboren en deels getogen in Zuid-Afrika. Hij heeft in Zwolle toerisme gestudeerd en zet zich nu in voor het promoten van reizen naar Zuidelijk en Oost Afrika in het Nederlandse kantoor te Meppel. Hij houdt zich vooral bezig met het ontwikkelen van nieuwe reizen en activiteiten. Jaarlijks probeert hij zeker één keer naar Zuidelijk Afrika te reizen om zo zeker te maken dat alles nog op standaard is.

SimonSimon Brokke

Mede oprichter en verantwoordelijk voor het bestuur van het Nederlandse kantoor. Geboren en getogen te Kimberley, Zuid-Afrika. Sinds 1993 woonachtig in Nederland. Zeer uitgebreide reiservaring in Zuid-Afrika en vele andere Afrikalanden. Hij is als beeldhouwer – schilder – fotograaf passioneel over vooral de Karoo, Kalahari en de Zuid-Afrikaanse kunst. Simon is tevens reisbegeleider bij met name de kunst-en woestijnreizen. Indien u meer wil weten om mijn kunst klik hier.

El RiaEL-Ria Bense

EL-Ria is woonachtig in Pretoria waar zij het geheel aan ons gewijde boekingskantoor runt. El Ria groeide op in een landelijke omgeving in de “lae veld” (lage veld) dicht bij het Kruger Park. Zij heeft op universiteit computer programmering en systeem analyse gestudeerd maar vind het fijner om met mensen om te gaan. Behalve het zorg voor haar gezin geniet ze om in haar vrije tijd gezellig met haar zussen te shoppen of dieren in het wild te fotograferen.

DennisDennis de Jong

Dennis, de enige niet echte Zuid-Afrikaan in onze team, is onze webmaster en adviseur voor PR zaken. Door zijn reizen naar Zuid-Afrika heeft hij een bijzondere band met onze mooie land gekregen en is Afrika een beetje in zijn bloed gaan zitten. Dennis fotografeert en maakt video’s op zijn reizen en vliegt model vliegtuigen als een hobby.

Gertie1Gertie Tuinder

Geboren en getogen op Goeree Overflakkee, in Antwerpen reisleiding gestudeerd emigreerde zij 36 jaar geleden naar Zuid-Afrika. Hier ontmoette zij haar man en samen met de kinderen hebben zij gereisd en gekampeerd van Port Nolloth in het Noordwesten tot aan Kosi Bay in het Zuidoosten en overal daar tussen in! Nu de kinderen volwassen en het huis uit zijn, is zij free-lance reisleidster geworden en neemt kleine groepen in haar eigen Vito busje of grote groepen in touringcars dwars door Zuid Afrika mee. Haar hobbies zijn mountain biking, lekker braaien met een glaasje rode wijn, en de natuur fotograferen.