Tel.: 0522 - 252 000

Excursies

Alle fly drive of gegidste reizen die beginnen in Namibië of Zuid-Afrika hebben standaard een op de eerste dag na aankomst een gratis excursie. Deze aanbieding is geldig voor alle reizen langer dan 12 dagen vanaf 2 personen. U kunt kiezen uit grote verscheidenheid excursies. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Soweto of een bezoek aan een diamantmijn brengen. In Namibië hoort een kennismaking met de woestijn of een dolfijn cruise tot de mogelijkheden. Plaatsen waar u waarschijnlijk anders nooit zou zijn gekomen!

Uniek bij Lekkerbly!

Behalve u wat extra aan te bieden stelt de Lekkerbly excursies u ook in de gelegenheid even te acclimatiseren, te wennen aan het verkeer (links rijden) en voor degene die zelf verder rijden eventuele nog onbeantwoorde vragen te stellen. Pas deze excursie niet aan het begin van uw reis of bent u al eerder geweest is het mogelijk de excursie op een ander tijdstip en locatie te nemen. Verlenging van deze optie is mogelijk vraag gerust naar meer informatie.

Voor de gratis excursies geld in de regel dat maaltijden, drankjes en entree gelden voor eigen rekening zijn.

NB: alle gratis excursies of dag toeren kunnen los bij geboekt worden en zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Ballon Safaris Zuid-Afrika

Een ballon safari over Afrika is een bijzondere mooie ervaring die u nooit meer vergeet! Dit is de beste traktatie die u uzelf en uw partner kan geven. Stijg net na zonsopkomst omhoog en zweef rustig over een magische landschap een onbekende bestemming tegemoet.

Lees meer over Ballon Safaris Zuid-Afrika

Ballon Safaris Zuid-Afrika

Bezoek de Makgadikgadi vanaf Nata of Gweta

Vanaf Nata of Gweta zijn er verschillende opties om de Makgadikgadi Pannen te bezoeken. Afhangende van prijs en tijd is alles vanaf een eenvoudige sundowner tripje tot een verblijf van meerdere dagen mogelijk!

Lees meer over Bezoek de Makgadikgadi vanaf Nata of Gweta

Bezoek de Makgadikgadi vanaf Nata of Gweta

Bezoek Himba Stam

Gegidste excursies naar en Himba stam neemt meestal tussen 2 en 4 uur en gaat als een regel altijd naar een andere Ovahimba nederzetting. Dit vermindert de druk en toeristische impact op het Himba cultuur en garandeert u een echte en integere ervaring. De gids dient altijd als tolk en assisteert namens de groep.

Lees meer over Bezoek Himba Stam

Bezoek Himba Stam

Bosjesmensen in de Kalahari (Namibië)

Laat u verrijken en uw uitzicht op het leven verwijden door een bezoek aan één van de oudste culturen in dit magische landschap. Wij wensen u een onvergetelijke ervaring met deze bijzondere mensen die al duizenden jaren in de Kalahari leven.

Lees meer over Bosjesmensen in de Kalahari (Namibië)

Bosjesmensen in de Kalahari (Namibië)

Cape Agulhas

Ervaar de machtige samenkomst van twee oceanen. Hier in het meest Zuidelijkste punt van het Afrikaanse continent botsen de Atlantische en Indische Oceanen met elkaar.

Lees meer over Cape Agulhas

Cape Agulhas

Cape Town Township Experience

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Ontdek de wonderlijke wereld van de mensen die in de townships wonen. Dit voorheen benadeelde gemeenschap is nu nog in het proces van verbetering. Behalve leefbare huizen en goede scholen word er veel geïnvesteerd in het aanleggen van bijvoorbeeld een elektriciteit netwerk, water leidingen, sport faciliteiten en medische verzorging.

Lees meer over Cape Town Township Experience

Cape Town Township Experience

Chobe Dag Safari

Ontdek de wonderlijke wilde wereld van de indrukwekkende Chobe Nationaal Park. Safaris worden aangeboden in een 4×4 voertuig en op de Chobe rivier.

Lees meer over Chobe Dag Safari

Chobe Dag Safari

Victoria Falls experience

Vanaf Kasane is het goed mogelijk om de prachtige Chobe National Park en Victoria watervallen te bezoeken. Chobe word meestal als wildrit en boot safari aangeboden terwijl een dag na de Vic Falls privé begeleid (in of exclusief helikopter vlucht) of verzorgd maar zonder gids mogelijk is.

Lees meer over Victoria Falls experience

Victoria Falls experience

Cultureel & Culinair Kaapstad

Bezoek de Tafelberg een wereld erfgoed gebied en geniet van de spectaculaire uitzicht die u vanaf één kilometer boven dit mooie stad heeft. Geniet van een rustige wandeling door de Compagnie Tuinen, Green Market Square etc.

Lees meer over Cultureel & Culinair Kaapstad

Cultureel & Culinair Kaapstad

Dolphin and Seal Tour

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Ervaar de rijke wateren van de Atlantische Oceaan hier op de rand van de Namib woestijn.

Lees meer over Dolphin and Seal Tour

Dolphin and Seal Tour

Durban stadstoer

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Durban is een culturele blend van het oosten het westen en van Afrika. Met de eindeloze zomer klimaat, warme oceaan met gouden stranden biedt het een subtropische atmosfeer het gehele jaar. U gaat met deze toer langs het grote station en de blauwe lagune gebied op de Umgeni rivier waar u een panoramische uitzicht krijgt van het gehele baai van Durban.

Lees meer over Durban stadstoer

Durban stadstoer

Gegidste Woestijn Wandeltocht

Ontdek het pracht van de oudste woestijn ter wereld. Laat u verbazen met het verscheidenheid van landschappen en ervaar de verschillende aspecten van dit bijzondere omgeving.

Lees meer over Gegidste Woestijn Wandeltocht

Gegidste Woestijn Wandeltocht

Ghanzi Bushman Botswana

Laat u verijken en uw uitzicht op het leven verwijden door een bezoek aan één van de oudste culturen in dit magische landschap. Wij wensen u een onvergetelijke ervaring met deze bijzondere mensen.

Lees meer over Ghanzi Bushman Botswana

Ghanzi Bushman Botswana

Heritage toer

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Op deze bijzondere toer gaat u de iSimangaliso Wetland Park in en krijgt u eerste hand te zien waarom dit een World Heritage site is. Ga mee op een volle dag excursie en rij met een 4×4 door het park. Onderweg komt u vele dieren tegen en kunt u ook vele soorten vogels spotten.

Lees meer over Heritage toer

Heritage toer

Kaappunt en Peninsula Excursie

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Bezoek de Tafelberg een wereld erfgoed gebied en geniet van de spectaculaire uitzicht die u vanaf één kilometer boven dit mooie stad heeft. Geniet van een rustige wandeling door de Compagnie Tuinen, Green Market Square etc.

Lees meer over Kaappunt en Peninsula Excursie

Kaappunt en Peninsula Excursie

Kaapstad stadstoer

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Geniet van een rustige wandeling door de Compagnie Tuinen, Green Market Square etc.

Lees meer over Kaapstad stadstoer

Kaapstad stadstoer

Kayaking and 4×4 drive to Pelican Point Walvisbay

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Een unieke ervaring in de magische omgeving waar de Atlantische oceaan de Namib woestijn ontmoet.

Lees meer over Kayaking and 4×4 drive to Pelican Point Walvisbay

Kayaking and 4×4 drive to Pelican Point Walvisbay

Living Desert Adventures

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Chris neemt u mee vanuit Swakopmund op een Living Desert Adventures halve dag excursie. U start vrij vroeg om 8:00 uur en na het uitgebreid verkennen van het leven in de duinen word u netjes terug gebracht rond 13:00 uur.

Lees meer over Living Desert Adventures

Living Desert Adventures

Makgadikgadi and Nxai Pan National Park

Ten westen van Gweta gaat de doorgaande weg dwars door de Makgadikgadi en Nxai Nationale park heen. De parken zijn in de 1970’s vlak na elkaar gesticht en vullen elkaar goed aan met de mogelijkheid van wild om te migreren wat het hele ecosysteem ten goede komt.

Lees meer over Makgadikgadi and Nxai Pan National Park

Makgadikgadi and Nxai Pan National Park

Mokoro Safaris & Trails

Het traditionele kano een “Mokoro” is al vanaf rond 1750 in gebruik als vervoermiddel in de Okavango Delta. De Bayei stam die vanuit de Zambezi regio hierheen kwamen brachten dit vervoermiddel met zich mee. Mokoro safari’s beginnen en eindigen in Maun.

Lees meer over Mokoro Safaris & Trails

Mokoro Safaris & Trails

Nompondo dorp toer

GRATIS EXCURSIE OPTIE! De toer gaat door het dorpje van Nompondo dat naast het wereld beroemde Hluhluwe park ligt. Ontdek de oude Zulu tradities en leer meer over hoe deze mensen hier leven. U wordt begeleid door een lokale gids die u al de in’s en out’s laat zien van deze gemeenschap.

Lees meer over Nompondo dorp toer

Nompondo dorp toer

Okavango Delta Fly In Safaris

Vanaf Maun zijn er meerdere opties om de Okavango Delta te bezoeken. Afhangende van prijs en tijd is alles vanaf een eenvoudige begeleide dag bezoek tot enkele dagen te verblijven in een luxe lodge mogelijk!

Lees meer over Okavango Delta Fly In Safaris

Okavango Delta Fly In Safaris

Okavango Delta Mokoro Safaris

Vanaf Maun zijn er meerdere opties om de Okavango Delta te bezoeken. Afhangende van prijs en tijd is alles vanaf een eenvoudige begeleide dag bezoek tot enkele dagen te verblijven in een luxe lodge mogelijk!

Lees meer over Okavango Delta Mokoro Safaris

Okavango Delta Mokoro Safaris

Olifant Safari – Elephant Sanctuary

Ervaar zelf hoe zacht het oor van en olifant is of ga op een safari op de rug van een olifant! Wij beschikken over meerdere contacten op verschillende locaties verspreid over Zuid-Afrika …

Lees meer over Olifant Safari – Elephant Sanctuary

Olifant Safari – Elephant Sanctuary

Pilanesberg Big Five Safari Dag Toer

U wordt bij uw accommodatie opgehaald door een opgeleid veld gids en reist dan door via Hartebeespoortdam en de prachtige Magaliesbergen naar Pilanesberg. Ook mogelijk als meerdaagse bestemming.

Lees meer over Pilanesberg Big Five Safari Dag Toer

Pilanesberg Big Five Safari Dag Toer

Pretoria Stadstoer

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Een mooie rit door het administratieve hoofdstad van Zuid-Afrika brengt u o.a. naar de bijzondere Unie gebouwen, Kruger museum en de indrukwekkende Voortrekker monument.

Lees meer over Pretoria Stadstoer

Pretoria Stadstoer

Sandwich Harbour Tour

Sandwich Harbour… als u daar nog niet bent geweest is het zeker iets dat u op uw lijstje moet zetten. Waar anders in de wereld kunt u de Atlantische oceaan aan uw ene kant zien terwijl u aan de andere kant sommige van de hoogste en oudste duinen in de wereld kunt zien. Dit gebied is ook nooit het zelfde en verandert altijd.

Lees meer over Sandwich Harbour Tour

Sandwich Harbour Tour

Soweto Excursie

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Deze bekendste van al Zuid-Afrika’s townships is al geruime tijd een echte Afrika stad met musea, parken, winkelcentrums en kerken. Ga onder begeleiding de fascinerende Soweto verkennen.

Lees meer over Soweto Excursie

Soweto Excursie

St Lucia boot cruise

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Tijdens deze 2 uur durende St Lucia boot cruise over het rivier krijgt u de kans om vele dieren te zien en te genieten van de natuurlijke schoonheid van deze gebied. Voor vogel liefhebbers is deze toer ook een uitstekende keuze.

Lees meer over St Lucia boot cruise

St Lucia boot cruise

Treetop canopy tour

Avontuur en natuur gaan vaak heel goed samen. Ontdek de prachtige oerbossen van Zuid-Afrika met een canopy tour. Wij beschikken over meerdere contacten op verschillende locaties verspreid over Zuid-Afrika.

Lees meer over Treetop canopy tour

Treetop canopy tour

Victoria Watervallen

Er bestaan verschillende opties om de imposante Victoria Watervallen te bezoeken. Het is mogelijk vanaf Johannesburg of Windhoek er heen te vliegen en plaatselijk te overnachten of om vanaf een dichtbij gelegen overnachting in Botswana of Namibië een dagtocht te maken.

Lees meer over Victoria Watervallen

Victoria Watervallen

Walvis spotten

Beleef de magie van direct contact met een van ‘s werelds grootste, meest mysterieuze, wonderlijk en zacht geaarde beesten. Laat deze oude vriend van ons die groter dan onze boot is een nieuwe ervaring voor u zijn en ontdek of zij zijn net zo nieuwsgierig naar u zijn als andersom.

Lees meer over Walvis spotten

Walvis spotten

Welwitschia Moon Landscape Excursie

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Chris neemt u mee vanuit Swakopmund op een Welwitschia Moon Landscape Tour halve dag excursie. U start rond de middag uur en na het uitgebreid verkennen van het leven in de duinen word u netjes terug gebracht.

Lees meer over Welwitschia Moon Landscape Excursie

Welwitschia Moon Landscape Excursie

White Shark Cage Diving

Wij bieden u een bijzondere ervaring om onderwater oog in oog met een “Great White Shark” te komen en de macht van dit roofdier te ontdekken.

Lees meer over White Shark Cage Diving

White Shark Cage Diving

Wieg van de Mensheid

GRATIS EXCURSIE OPTIE! U wordt ‘s morgens na ontbijt opgehaald bij uw accommodatie en gaat dan onder begeleiding naar wieg van de mensheid, een erkend wereld erfgoed historische terrein. Hier kunt u het ter plaatsen rijke diversiteit aan fossielen, Sterkfontein grotten en het er bij hordende museum verkennen.

Lees meer over Wieg van de Mensheid

Wieg van de Mensheid

Wild water varen

Dit kan de ervaring van een leeftijd zijn. Ga op de Great Usuthu Rivier met een opblaasbare 2 man “croc” vlot. Geschikt voor beginners en bevestigde adrenaline junkies.

Lees meer over Wild water varen

Windhoek City & Township Tour

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Een interessante introductie over de geschiedenis en hoogtepunten van de Namibische hoofdstad, Windhoek. Behalve een fascinerend inzicht in de monumenten en gebouwen die Windhoek zo speciaal maken brengt u ook een bezoek aan levendige Katatua township.

Lees meer over Windhoek City & Township Tour

Windhoek City & Township Tour

Ballon Safaris Zuid-Afrika

Een ballon safari over Afrika is een bijzondere mooie ervaring die u nooit meer vergeet! Dit is de beste traktatie die u uzelf en uw partner kan geven. Stijg net na zonsopkomst omhoog en zweef rustig over een magische landschap een onbekende bestemming tegemoet.

Lees meer over Ballon Safaris Zuid-Afrika

Ballon Safaris Zuid-Afrika

Dolphin and Seal Tour

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Ervaar de rijke wateren van de Atlantische Oceaan hier op de rand van de Namib woestijn.

Lees meer over Dolphin and Seal Tour

Dolphin and Seal Tour

Gegidste Woestijn Wandeltocht

Ontdek het pracht van de oudste woestijn ter wereld. Laat u verbazen met het verscheidenheid van landschappen en ervaar de verschillende aspecten van dit bijzondere omgeving.

Lees meer over Gegidste Woestijn Wandeltocht

Gegidste Woestijn Wandeltocht

Kayaking and 4×4 drive to Pelican Point Walvisbay

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Een unieke ervaring in de magische omgeving waar de Atlantische oceaan de Namib woestijn ontmoet.

Lees meer over Kayaking and 4×4 drive to Pelican Point Walvisbay

Kayaking and 4×4 drive to Pelican Point Walvisbay

Living Desert Adventures

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Chris neemt u mee vanuit Swakopmund op een Living Desert Adventures halve dag excursie. U start vrij vroeg om 8:00 uur en na het uitgebreid verkennen van het leven in de duinen word u netjes terug gebracht rond 13:00 uur.

Lees meer over Living Desert Adventures

Living Desert Adventures

Mokoro Safaris & Trails

Het traditionele kano een “Mokoro” is al vanaf rond 1750 in gebruik als vervoermiddel in de Okavango Delta. De Bayei stam die vanuit de Zambezi regio hierheen kwamen brachten dit vervoermiddel met zich mee. Mokoro safari’s beginnen en eindigen in Maun.

Lees meer over Mokoro Safaris & Trails

Mokoro Safaris & Trails

Olifant Safari – Elephant Sanctuary

Ervaar zelf hoe zacht het oor van en olifant is of ga op een safari op de rug van een olifant! Wij beschikken over meerdere contacten op verschillende locaties verspreid over Zuid-Afrika …

Lees meer over Olifant Safari – Elephant Sanctuary

Olifant Safari – Elephant Sanctuary

Sandwich Harbour Tour

Sandwich Harbour… als u daar nog niet bent geweest is het zeker iets dat u op uw lijstje moet zetten. Waar anders in de wereld kunt u de Atlantische oceaan aan uw ene kant zien terwijl u aan de andere kant sommige van de hoogste en oudste duinen in de wereld kunt zien. Dit gebied is ook nooit het zelfde en verandert altijd.

Lees meer over Sandwich Harbour Tour

Sandwich Harbour Tour

Treetop canopy tour

Avontuur en natuur gaan vaak heel goed samen. Ontdek de prachtige oerbossen van Zuid-Afrika met een canopy tour. Wij beschikken over meerdere contacten op verschillende locaties verspreid over Zuid-Afrika.

Lees meer over Treetop canopy tour

Treetop canopy tour

Walvis spotten

Beleef de magie van direct contact met een van ‘s werelds grootste, meest mysterieuze, wonderlijk en zacht geaarde beesten. Laat deze oude vriend van ons die groter dan onze boot is een nieuwe ervaring voor u zijn en ontdek of zij zijn net zo nieuwsgierig naar u zijn als andersom.

Lees meer over Walvis spotten

Walvis spotten

Welwitschia Moon Landscape Tour

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Chris neemt u mee vanuit Swakopmund op een Welwitschia Moon Landscape Tour halve dag excursie. U start rond de middag uur en na het uitgebreid verkennen van het leven in de duinen word u netjes terug gebracht.

Lees meer over Welwitschia Moon Landscape Tour

Welwitschia Moon Landscape Tour

White Shark Cage Diving

Wij bieden u een bijzondere ervaring om onderwater oog in oog met een “Great White Shark” te komen en de macht van dit roofdier te ontdekken.

Lees meer over White Shark Cage Diving

White Shark Cage Diving

Wild water varen

Dit kan de ervaring van een leeftijd zijn. Ga op de Great Usuthu Rivier met een opblaasbare 2 man “croc” vlot. Geschikt voor beginners en bevestigde adrenaline junkies.

Lees meer over Wild water varen

Cape Town Township Experience

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Ontdek de wonderlijke wereld van de mensen die in de townships wonen. Dit voorheen benadeelde gemeenschap is nu nog in het proces van verbetering. Behalve leefbare huizen en goede scholen word er veel geïnvesteerd in het aanleggen van bijvoorbeeld een elektriciteit netwerk, water leidingen, sport faciliteiten en medische verzorging.

Lees meer over Cape Town Township Experience

Cape Town Township Experience

Dolphin and Seal Tour

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Ervaar de rijke wateren van de Atlantische Oceaan hier op de rand van de Namib woestijn.

Lees meer over Dolphin and Seal Tour

Dolphin and Seal Tour

Durban stadstoer

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Durban is een culturele blend van het oosten het westen en van Afrika. Met de eindeloze zomer klimaat, warme oceaan met gouden stranden biedt het een subtropische atmosfeer het gehele jaar. U gaat met deze toer langs het grote station en de blauwe lagune gebied op de Umgeni rivier waar u een panoramische uitzicht krijgt van het gehele baai van Durban.

Lees meer over Durban stadstoer

Durban stadstoer

Kaappunt en Peninsula Excursie

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Bezoek de Tafelberg een wereld erfgoed gebied en geniet van de spectaculaire uitzicht die u vanaf één kilometer boven dit mooie stad heeft. Geniet van een rustige wandeling door de Compagnie Tuinen, Green Market Square etc.

Lees meer over Kaappunt en Peninsula Excursie

Kaappunt en Peninsula Excursie

Kaapstad stadstoer

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Geniet van een rustige wandeling door de Compagnie Tuinen, Green Market Square etc.

Lees meer over Kaapstad stadstoer

Kaapstad stadstoer

Kayaking and 4×4 drive to Pelican Point Walvisbay

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Een unieke ervaring in de magische omgeving waar de Atlantische oceaan de Namib woestijn ontmoet.

Lees meer over Kayaking and 4×4 drive to Pelican Point Walvisbay

Kayaking and 4×4 drive to Pelican Point Walvisbay

Living Desert Adventures

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Chris neemt u mee vanuit Swakopmund op een Living Desert Adventures halve dag excursie. U start vrij vroeg om 8:00 uur en na het uitgebreid verkennen van het leven in de duinen word u netjes terug gebracht rond 13:00 uur.

Lees meer over Living Desert Adventures

Living Desert Adventures

Nompondo dorp toer

GRATIS EXCURSIE OPTIE! De toer gaat door het dorpje van Nompondo dat naast het wereld beroemde Hluhluwe park ligt. Ontdek de oude Zulu tradities en leer meer over hoe deze mensen hier leven. U wordt begeleid door een lokale gids die u al de in’s en out’s laat zien van deze gemeenschap.

Lees meer over Nompondo dorp toer

Nompondo dorp toer

Pretoria Stadstoer

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Een mooie rit door het administratieve hoofdstad van Zuid-Afrika brengt u o.a. naar de bijzondere Unie gebouwen, Kruger museum en de indrukwekkende Voortrekker monument.

Lees meer over Pretoria Stadstoer

Pretoria Stadstoer

Soweto Excursie

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Deze bekendste van al Zuid-Afrika’s townships is al geruime tijd een echte Afrika stad met musea, parken, winkelcentrums en kerken. Ga onder begeleiding de fascinerende Soweto verkennen.

Lees meer over Soweto Excursie

Soweto Excursie

St Lucia boot cruise

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Tijdens deze 2 uur durende St Lucia boot cruise over het rivier krijgt u de kans om vele dieren te zien en te genieten van de natuurlijke schoonheid van deze gebied. Voor vogel liefhebbers is deze toer ook een uitstekende keuze.

Lees meer over St Lucia boot cruise

St Lucia boot cruise

Welwitschia Moon Landscape Tour

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Chris neemt u mee vanuit Swakopmund op een Welwitschia Moon Landscape Tour halve dag excursie. U start rond de middag uur en na het uitgebreid verkennen van het leven in de duinen word u netjes terug gebracht.

Lees meer over Welwitschia Moon Landscape Tour

Welwitschia Moon Landscape Tour

Wieg van de Mensheid

GRATIS EXCURSIE OPTIE! U wordt ‘s morgens na ontbijt opgehaald bij uw accommodatie en gaat dan onder begeleiding naar wieg van de mensheid, een erkend wereld erfgoed historische terrein. Hier kunt u het ter plaatsen rijke diversiteit aan fossielen, Sterkfontein grotten en het er bij hordende museum verkennen.

Lees meer over Wieg van de Mensheid

Wieg van de Mensheid

Windhoek City & Township Tour

GRATIS EXCURSIE OPTIE! Een interessante introductie over de geschiedenis en hoogtepunten van de Namibische hoofdstad, Windhoek. Behalve een fascinerend inzicht in de monumenten en gebouwen die Windhoek zo speciaal maken brengt u ook een bezoek aan levendige Katatua township.

Lees meer over Windhoek City & Township Tour

Windhoek City & Township Tour